BOFFER is de naam voor een assortiment van handgemaakte, unieke producten die op verzoek speciaal voor iemand in een bijzondere levenssituatie, worden bedacht, ontworpen en gemaakt.

Een BOFFER geef je cadeau wanneer je vindt dat je zelf een 'boffer' bent met de ander en jij jouw vriend, kind, kleinkind, opa, partner, klant of collega een mooi, persoonlijk cadeau wilt geven om méé te vieren, méé te leven.

Als we eerlijk zijn: we voelen ons allemaal wel een boffer. Met de BOFFER-producten kun je een persoonlijk wenscadeau geven aan de persoon die jou dierbaar is.

Vaak is de aanleiding voor het geven van een BOFFER een bijzondere. De intentie van geven is vaak zeker zo waardevol als het cadeau zelf. BOFFER wil graag dat deze intenties, wensen, aanleidingen en gedachten anderen inspireert. Daarom staan bij de producten naast de foto's en productgegevens ook korte verhalen beschreven.

Als je je verhaal wilt delen over de aanleiding of het moment van geven of ontvangen van de BOFFER, laat het weten! Mail je reactie (maximaal 250 woorden) naar: info@boffer.nl.